Menü

Fontos tudnivalók:

Hétfőtől csütörtökig zárva vagyunk, de előrendeléseiteket ilyenkor is várjuk!
 

A rendelés végén a többi adat megadásával együtt lehet időpontot választani a kiszállítás és a személyes átvétel esetén is. A háromnál több pizzát tartalmazó rendelések és a SZÉP kártya terminált igénylő rendelések esetén nem tudjuk garantálni, hogy a megadott idősávon belül megérkezik a rendelés.

Nyitva tartásunk: péntek 16-23, szombat-vasárnap: 11-23 (szieszta: 15-16). A konyha minden nap 22-kor zár.

A kiszállítás ingyenes! Ha nem érünk oda a megadott időre, ajándék desszertet adunk. (Kivétel SZÉP kártya terminált igénylő rendelések és háromnál több pizzát tartalmazó rendelések.)

Mobil POS terminálunk már SZÉP kártyát is elfogad. Bankkártyás online fizetésre a Barion rendszeren keresztül van lehetőség, a fizetés nem igényel külön regisztrációt.

20 ezer Ft feletti italrendelés esetén 20-50% kedvezményt adunk. Egyedi ajánlatot telefonon kérhetsz!

Kiszállítási terület: Csepel, Pesterzsébet Gubacsi híd környéke (Gubacsi és Mediterrán lakótelep, Városközpont), Szigetszentmiklós-Felsőtag.

Nápolyi stílusú pizzák

Pizzatésztáink 5 Stagioni lisztből készülnek. A pizzákat kövön sütjük, ezért formájuk és méretük eltérő lehet, átmérőjük 28 és 33 cm között változik, a tészta tömege egységesen 260-280 g.

A nápolyi pizzák minősége a kiszállítással jelentősen csökken a helyben fogyasztással szemben. A dobozban a forró pizza kipárolgása megpuhítja a szélét, ezért nem olyan ropogós. Ezért javasoljuk a helyben fogyasztást vagy maximum hőmérsékletre előmelegített sütőben 1 perc utósütést kiszállítás esetén.

Előételek

Főételek

Alkoholmentes italok

Röviditalok