Barion Pixel
Rólunk

Rólunk

2019 végén határoztuk el, hogy Csepelen nyitunk egy olyan helyet, ahol olyan minőségű ételt készítünk és szállítunk ki, ami felveszi a versenyt a belváros népszerű helyeivel minőségben és árban is.

Hosszas tervezés után alakult ki a pizzéria és mediterrán étterem koncepciója, ahonnan italokat is lehet rendelni. Közben az ideális helyet kerestük hozzá, ahonnan Csepel minden pontját hamar el tudjuk érni, de a konyhát is úgy tudjuk berendezni, hogy ott minőségi ételeket lehessen főzni. Ezt a helyet 2020 nyarán találtuk meg.

Több hónapos átalakítás után 2021 január végén nyitottunk meg. Étlapunkat- és itallapunkat hosszas mérlegeléssel alakítottuk ki, ügyelve arra, hogy a minőségi termékek engedte keretek között legyenek pénztárcabarát ételeink, illetve igazi különlegességeink.

A céget ketten alapítottuk, elsődleges célunk az, hogy örömünket leljük benne. Személyesen tartjuk a kapcsolatot a vevőkkel és készítjük az ételeket futáraink és segítőink közreműködésével, ennek a fenntartásához egyelőre csak hétvégén tartunk nyitva.

Mi nagyon büszkék vagyunk arra, amit alkottunk. Próbáld ki te is, oszd meg velünk a véleményed!